Wicker tuinmeubels hebben 3 grote kernmerken. Ze zijn namelijk licht, comfortabel en makkelijk schoon te houden. De gevlochten tuinmeubels van kunststofvezel vind je terug in de webshop of showroom van Fonteyn. Daar worden ze aangeboden voor gunstige prijzen. Het materiaal en het vlechtwerk geven een warme en natuurlijke sfeer aan je tuin, terras of balkon. Ze zijn daarom naast rotan of teak tuinmeubels een goede optie. Waarom? Dat lees je hier!

wicker tuinmeubels

Licht als een veertje

Wicker tuinmeubels wegen niet veel. En dat heel handig. Zo kun je ze makkelijk opbergen of als er even plaats gemaakt moet worden is dat zo gedaan.

Tuinmeubels met comfort

In wicker tuinmeubels kun je heerlijk zitten en ze zijn ook geschikt voor meerdere doeleinden. Of je nu een romantisch diner hebt, je wilt zonnebaden of je een relaxte barbecue hebt met familie of vrienden: met de juiste wicker tuinmeubelen geniet je van het beste comfort.

Regen? Wicker tuinmeubels kunnen er tegen!

Doordat wicker is gemaakt van kunststof vezel is het goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dat is bij rotan of teak tuinmeubels vaak lastiger. Verder hoef je niet bang te zijn dat wicker er minder mooi uitziet. Ze zijn beschikbaar in natuurlijke kleuren, maar ook in felle!

wicker tuinmeubels

Vind de tuinmeubels bij Fonteyn

Ontdek de voordelen van wicker tuinmeubelen bij de Fonteyn Outdoor Living Mall! Loop langs een route van verschillende ingerichte tuinen en terrassen. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden van wicker tuinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een bijzettafeltje, een loungeset, tuinstoelen: je vindt ze bij Fonteyn!