De technologie staat tegenwoordig maar voor helemaal niks. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is wel weer bedacht. Wat denk je van de Google glasses wanneer deze binnen zeer korte termijn op de markt komt. Daarnaast komt ook de 3d printer en in zijn achterhoofd de 3d scanner. Deze scanner maakt de laatste jaren een erg grote veranderingen en zal dan ook alleen maar groter worden is de verwachting volgens de experts.

3d scan software

Je hebt al veel 3d scanners op de markt maar de software is tegenwoordig zo erg veranderd dat je geen ingewikkelde systemen nodig hebt om aan een 3d scanner te komen. De gemiddelde kosten voor een hand 3d scanner vallen namelijk heel erg mee. Ze kosten nog geen drie honderd en vijftig euro. Je kunt een scanner in je handen houden en de scanner gaat voor jou het gene scannen wat je voor ogen hebt. Je kunt dit dan later op je computer thuis zien in de juiste maten en dat is nog niet alles. Zelfs heeft deze scanner een kleurensysteem in zich waardoor het ook de kleuren van het object voor zich neemt. .

Meer weten?

Wilt u meer weten over 3d scannen en alle mogelijkheden hiervan? Klik dan op de kop van deze alinea. Deze link verbind u door naar de website met meer informatie over dit onderwerp en zal ervoor zorgen dat uw kennis op het gebied van 3d scanners nog groter wordt! Veel succes en bedankt voor het lezen van dit blog!