Detectordirect is de perfecte webshop voor hobbyisten. Je vind er metaaldetectors van onder andere A-merken als Garrett Ace, Teknetics, Fisher en Whites. Er is voldoende keus voor zowel beginners als voor de gevorderde detector zoeker en ook voor accessoires kunt u bij hen terecht. Mocht u moeite hebben met de keuze van detector kunt u contact opnemen met de experts van Detectordirect.nl, zij helpen u graag met uw beslissing. Naast bestellen in de webshop is er ook de optie om langs te gaan bij een van de vestigingen met showroom.

Oude munten, bijlen, dolken en militaire voorwerpen… Zomaar een aantal items die u op kunt graven tijdens het zoeken met een metaaldetector. Sommigen vondsten zijn honderden jaren oud. Het zoeken met een detector is zowel rustgevend als zeer spannend. Zo’n 40.000 mensen in Nederland beoefenen dan ook deze hobby. Voor al uw benodigdheden op het gebied van metaaldetectors en accessoires kunt u terecht bij Detectordirect.nl.

Bezoek bijvoorbeeld 1 van de vestigingen met showroom of bestel simpelweg online, bij beiden manieren van bestellen heeft u toegang tot een team van professionals dat u uitgebreid kan adviseren bij de aanschaf van een detector of eventuele randapparatuur. Het zoeken met een metaaldetector is een leerproces, het is dan ook te verwachten dat u na een professionele starterskit zult willen upgraden naar een detector met meer opties, in dat geval kunt u deze ter inruiling aanbieden bij Detectordirect.  Samengevat vind u bij Detectordirect een ruim assortiment aan allerlei detectors, zowel beginners als gevorderden vinden er alles om hun hobby uit te oefenen. Bovendien winkelt u bij Detectordirect met alle gemakken van een webshop, dat betekend dat u kunt kiezen uit moderne betaalwijzen en wordt uw bestelling in veel gevallen de volgende dag al geleverd.