Groene thee kan u helpen met afvallen. Voor sommige een product dat vaak niet direct gekoppeld wordt met afvallen, maar echter is het drinken van groene thee een effectieve manier van afvallen. Tijdens het afvallen verbrandt het lichaam energie, dat is opgeslagen in vetcellen. Dit proces komt op gang wanneer er minder energie het lichaam binnen komt, dan dat er daadwerkelijk verbruikt wordt. Groene thee is een hulpmiddel tijdens het afvallen omdat het de verbranding van vet verhoogt. Hierdoor verliest u langzaam maar zeker gewicht. Daarnaast vermindert groene thee het hongergevoel. Het geeft u een gevoel van voldoening, waardoor u niet telkens naar allerlei zoetigheden grijpt.

Afvallen groene thee

Mijn vrouw heeft als eerst geprobeerd om af te vallen met behulp van groene thee. Dit ging haar zo goed af, dat ik voor mezelf ook besloten heb om het proces te gaan uitvoeren door middel van het drinken van 3 à 4 kopjes groene thee per dag. Ons levenspatroon is compleet veranderd, en mijn vrouw en ik zijn een aantal kilo’s kwijtgeraakt!

Bent u ook geïnteresseerd in het afvallen met behulp van groene thee? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog, en bestel snel! Mijn vrouw en ik zijn de nodige kilo’s kwijtgeraakt, en dat alleen met de hulp van groene thee! Een topproduct dat iedereen moet kennen.