Een accu is voor een auto heel erg belangrijk. Zo zijn wij met de familie laatst naar Frankrijk geweest en hebben daar heel erg genoten van de vakantie. Lekker weer, mooie omgeving en alle rust. Daar waar erg veel mensen met het vliegtuig er naar toe gaan zijn wij er met de auto er naar heen geweest. De heen reis was een hele rit. We wisten niet erg goed wat we konden verwachten en daarom hadden we ons nog niet erg goed voorbereid. Tijdens de heen weg is namelijk de accu auto opgeraakt.

Een groot probleem 

We wisten toen niet goed wat we kregen en konden ons daar ook niet op voor bereiden. We konden natuurlijk niet verder met onze auto. Daar stonden we dan langs de Route du soleil. Het is een prachtige weg, tot dat je er erg lang stil moet staan. Dan is het wel andere koek. De hulpdiensten hebben we gebeld en zei hebben een automonteur gebeld die ons even later van het probleem heeft afgeholpen

Langs de snelweg

De auto accu werd door de beste man direct langs de snelweg verholpen en zo konden we onze rit gelukkig weer vervolgen. We hebben echt een super leuke vakantie gehad daar in Frankrijk. En achja, die heenreis had zo ook wel weer zijn charme weer!