Admiprofs.nl is een administratiekantoor in Utrecht. Natuurlijk kan je ook terecht als je niet direct in de buurt van Utrecht actief bent. Je hoeft tenslotte niet dagelijks bij ons op de koffie te komen aangezien wij alles tot in de puntjes voor jou verzorgen. Uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een bak koffie en vrijblijvend advies!

Persoonlijk advies op maat

Elke onderneming is weer anders en verdiend een persoonlijke oplossing op maat. Admiprofs verdiept zich compleet in jouw administratie en belastingzaken en heeft veel ervaring in het opstellen van belastingbesparende belastingaangiftes. Voor een vast maandbedrag hoef je niet meer om te kijken naar jouw administratie! Je kunt bijvoorbeeld al gebruik maken vanaf 69 euro per maand van ons all-in pakket. Hierbij verzorgen wij jouw complete administratie.

Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van de facturen en bankafschriften. Wij voeren alles in Exact Online op de juiste manier. Op basis van de aangeleverde gegevens gaat Admiprofs aan de slag met het berekenen van de kosten voor jouw aangifte BTW. Wij stellen daarnaast 4 keer per jaar een rapportage op met daarin kerngetallen als omzet, kosten, wins, de vorderingen en te verwachten inkomstenbelastingaanslag. 1 x per jaar stellen we de jaarcijfers op voor jouw bedrijf. Dit doen we in Januari zodat je snel een helder en duidelijk inzicht hebt in het gehele boekjaar.