Bent u op zoek naar slijpproducten en gereedschap? U kunt deze producten gewoon eenvoudig online bestellen. Bij Sabudo Import bent u daarvoor aan het juiste adres. Sabudo Import is de specialist op het gebied van kwaliteits slijpproducten, schuur- en polijstgereedschappen. Bij Sabudo Import geven ze u graag advies over de slijpgereedschappen en de hiervoor te gebruiken machines en op de site kunt u de producten eenvoudig bestellen.

De afbraamschijven van Sabudo Import

Bij Sabudo Import verkopen ze afbraamschijven. Deze schijven leveren een hoge prestatie tegen een scherpe prijs. U heeft veel mogelijkheden voor de inzetbaarheid en ze kunnen voor diverse materialen gebruikt worden. Voorbeelden van materialen zijn aluminium, staal, gietijzer, edelmetalen en steen. De afbraamschijven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en merken. Voorbeelden van merken zijn Rottluf, Rhodius en Rappold. U kunt deze schijven overal op toepassen en Sabudo garandeert u dat ze altijd op voorraad zijn. Naast de afbraamschijven verkopen ze ook schuurschijven, doorslijpschijven en meer.

Meer informatie over de schijven

Bent u benieuwd naar de afbraamschijven of naar de andere schijven van Sabudo Import? Ga dan naar de site en bekijk het volledige assortiment. Ook voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Sabudo Import.