Het afkicken van ghb hoeft echt geen groot probleem te zijn. Het probleem zit hem alleen vaak in de gedachte die bij verslaafden zijn. Het is natuurlijk ook niet niks. Je bent verslaafd en je wilt er graag vanaf. Als je dit al denkt ben je al een stap verder. Want je kunt ook grote afkickverschijnselen te krijgen. Dit kan ook gebeuren wanneer je heel erg snel gaat verminderen in de aantal dosis die je inneemt.

Deze afkickverschijnselen zijn helemaal niet fijn. Zelfs zijn ze soms erg ernstig en levensbedreigend. Nu denk je zeker dat je dan maar beter door kunt gaan met GHB maar dat is al helemaal levensbedreigend. Hiermee wordt eigenlijk bedoelt je dan langzaam uit de verslaafde levensbedreigende periode gaat. Op deze manier word de levenbedreigende periode zo snel mogelijk verkort en willen ze hiermee jou afkickperiode tot een succes maken. Een GHB dosering is namelijk heel erg gevaarlijk en daar moet je eigenlijk zo snel mogelijk vanaf.

Afkicken Heroïne

Dit zelfde geldt voor de verslaving aan heroïne. Dit is ook helemaal geen fijne verslaving en moet je eigenlijk proberen om hier zo snel mogelijk van af te komen. Wilt u meer weten over een goed afkickliniek? Het afkicken van heroïne? Of iets dergelijk? Kijk dan eens op de kop van deze alinea. Deze verbindt u door naar een website met daarop van allerlei informatie over dit toch wel interessante onderwerp.