Heb je al kennis gemaakt met de tuinmeubelen van Apple Bee? Apple Bee is het label dat bekend staat om design en functionaliteit. De Nederlandse designer Sake Wijma ontwerpt met zorg de verrassende tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen kun je bewonderen in de Outdoor Living Mall van Fonteyn. Daar staat 95% van de Apple Bee collectie overzichtelijk tentoongesteld en kun je je tuinmeubelen direct mee naar huis nemen.

Apple Bee tuinmeubelen

Apple Bee tuinmeubelen: detail, detail, detail

De ontwerpers van AppleBee hebben oog voor detail. Dat zie je terug aan de eigentijdse kleurstellingen en het contrasterend materiaalgebruik van de tuinmeubelen. Wil je je een verrassend en uniek effect aan uw tuin, terras of balkon toevoegen? Dan is AppleBee je merk. Daarnaast geven de tuinmeubelen van AppleBee ook een groot comfort. De tuinmeubelen worden geleverd met Bee Wett kussens. De vulling van deze kussens nemen geen vocht op. Ideaal in Nederland dus.

Apple Bee tuinmeubelen

Ruim assortiment bij Fonteyn

Wil je de Apple Bee tuinmeubelen in het echt komen bewonderen en testen? Kom dan langs in de Outdoor Living Mall van Fonteyn in Uddel. Daar profiteer je van de scherpste prijzen en de mogelijkheid om direct de tuinmeubelen mee naar huis te nemen. Fonteyn beschikt namelijk over een grote voorraadkelder, waardoor vrijwel alles direct op voorraad is. Wilt u liever via onze online winkel bestellen? Dan word je bestelling binnen 2 tot 3 dagen op het gewenste adres in de Benelux.