Wanneer jouw auto beschadigd is geraakt bij een ongeluk kan het zo zijn dat je de auto niet meer goed kunt gebruiken als vervoersmiddel. Je kunt de auto dan met een gerust hart naar de sloperij (laten) brengen. Hier zijn ze gespecialiseerd in het slopen van auto’s en zij houden zich aan alle regels die hiervoor zijn opgesteld. En je doet hier ook nog is jezelf en je portemonnee een plezier mee want een auto die je niet gebruikt kost je alleen maar geld. Dat omdat je wel verzekeringsgeld moet betalen en ook wegenbelasting voor dit voertuig betaalt.

Auto naar de sloperij toe brengen voor Geld!

Bij de autosloperij zorgen ze er voor dat alle vloeistoffen die zich nog in de auto bevinden op een milieubewuste manier uit de auto verwijderd worden. Vervolgens gaan ze inschatten welke onderdelen van de auto nog een keer gebruikt kunnen worden. Als zij dat gedaan hebben kunnen ze beginnen met het demonteren van de onderdelen van de auto. Als zij alle onderdelen uit de auto hebben gehaald zullen ze er ook voor zorgen dat het laatste gedeelte van de auto in elkaar wordt geperst tot een klein stukje schroot.

Het kan erg gevaarlijk zijn om met een defecte auto de weg op te gaan en daarom kunnen de autosloperijen de auto ook vaak bij je op komen halen. Als je namelijk een auto hebt die niet goed meer te besturen is dan kan dat erg gevaarlijke situaties op de weg opleveren. En ongelukken dat is juist iets wat voorkomen moet worden als dat mogelijk is.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0164-559230