Mijn ervaring

“Ik ben op vakantie geweest naar Curacao en daar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik echt niet zonder huurauto kan. Ik vond het lastig om daar ter plaatse een goede leverancier te vinden. Iedereen praat natuurlijk als brugman en daardoor is het lastig om te zien of een bedrijf ook daadwerkelijk betrouwbaar is. Daarom heb ik tevens Google ingeschakeld, ik vind beoordelingen namelijk een hele belangrijke factor. Online vond ik verschillende beoordelingen van autoverhuurders in Curacao zodat ik een goede keuze kon maken.”

Waarom Google?

Google is een belangrijk hulpmiddel bij het vinden van een goede dienstverlener of webshop. Google geeft je handvatten voor aanvullende informatie om zo de keuze voor een bedrijf te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld contactgegevens, productspecificaties, beoordelingen, aanvullende informatie, noem maar op.

Hoe vind je een goede aanbieder

In dit geval is de persoon op zoek naar een autoverhuurder. In Google kun je aanbieders van auto’s vinden door te zoeken naar ‘auto verhuur Curacao’ of ‘auto huren Curacao’ in dit geval. Natuurlijk kun je Curacao vervangen door andere plaatsnamen of landnamen, maar net waar je heen gaat op vakantie. Vervolgens kun je de aanbieders vergelijken op aspecten die voor jou belangrijk zijn, zoals prijs, beoordeling of soort auto. Ook de beoordelingen spelen een belangrijke rol, je wilt natuurlijk wel in zee gaan met een betrouwbare partij. Al met al geeft Google je genoeg handvatten om een gedegen keuze te maken.