Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar Amsterdam, dit vanwege mijn studie en ik het tijd vond om op mijzelf te gaan wonen. Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk vond ik een prima kamer voor mezelf, en zelf had ik al gauw mijn draai gevonden op de school. Al heel gauw besloot ik bij een studentenvereniging te gaan, en voor mijn ontgroening moest ik wel iets heel aparts doen. Of eigenlijk niet apart, maar mijn ontgroening was wel heel erg gemakkelijk. Ik kreeg als opdracht om 1000 kartonnen koffiebekers te laten bedrukken met het logo van de studentenvereniging.

Mijn vader werkt met koffiebekers

Voor mij was het een heel simpel klusje om de koffiebekers te bedrukken. Mijn vader is namelijk een specialist op het gebied van koffiebekers, want hij werkt bij de leverancier op gebied van koffiebekers. Bij de online leverancier kun je koffiebekers bedrukken, op de manier zoals jij het zelf wilt.

Inmiddels zit ik alweer een paar maanden met veel plezier bij de studentenvereniging. Wil jij ook kartonnen koffiebekers bedrukken, of laten bedrukken? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog. Online kan er alles met de leverancier geregeld worden, en bovendien worden uw koffiebekers in 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.