Bent u bezig met de inrichting van de babykamer? Met blankhouten meubels kunt u een babykamer erg mooi inrichting. Zo creëert u een rustige uitstraling voor de kamer. Wij bieden complete babykamers aan met goede kwaliteit blankhouten meubels, die u geheel aan uw wensen kan aanpassen.

Blankhouten meubels is de manier om de babykamer in te richten. U vindt de meubels in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Bij ons vindt u complete babykamers die bestaan uit een ledikant, commode en een kinderkast. Zo heeft u alle meubelen in dezelfde uitstraling.

Je kunt de spullen eenvoudig opbergen in een mooie kinderkast. U kunt zelf bepalen hoeveel legplanken de kast heeft. Op deze manier kunt u alle babyspulletjes overzichtelijk opruimen en komt u geen ruimte tekort. Verder is de kinderkast ook op maat aan te passen. U kunt hierbij denken aan de afmetingen en ook de kleur kunt u zelf bepalen. Ook kunnen wij de blankhouten meubels voor u lakken.

Een commode is ook een must voor de babykamer. Wij bieden ook de mogelijkheid dat u verhoogde pootjes kunt bestellen, zodat als u dat nodig heeft de commode hoger kan maken. Zo kunt u altijd over de perfecte commode beschikken.

Ledikanten bieden wij in verschillende modellen aan. U vindt betaalbare en bijzondere ledikanten die mooi passen in de babykamer. De ledikanten worden aangeboden in onbehandeld hout, maar kunnen ook een mooi kleurtje krijgen.

Het is mogelijk om de meubels te lakken of te verven. Zo kunt u uw persoonlijke touch aan de meubelen geven. Op deze manier heeft u altijd een uniek exemplaar om de babykamer mooi in te richten.

Wilt u meer informatie hoe u uw babykamer kunt inrichten en over de blankhouten meubels? Kijk dan op de website of neem een kijkje in onze showroom in Meppel. Op deze manier kunt u goede keuzes maken wat betreft de babykamer.