Als je van plan om heerlijk tot rust te komen tijdens een vakantie in Nederland dan ben je op het Wadden eiland Ameland helemaal aan het juiste adres! Ameland is één van de 5 Waddeneilanden van Nederland waar je kunt genieten van het prachtige landschap. Vooral voor natuurliefhebbers valt er veel te beleven op Ameland. Maak een heerlijke wandeling door de duinen van Ameland of maak een mooie fietstocht over het eiland. Je bent met de boot binnen 45 minuten in Friesland waar je natuurlijk ook goed kunt genieten in het centrum of van het landschap dat rijk is voorzien van water.

Voor sportliefhebbers is Ameland ook erg populair. Er zijn voldoende faciliteiten om watersporten te beoefenen rond het eiland. Juist vanwege de bijzondere weer en natuuromstandigheden kun je er bijvoorbeeld prima windsurfen. Metz verhuur verhuurt meer dan 50 luxe vakantiehuisjes verspreid over het eiland Ameland.

Luxe vakantiehuis huren op Ameland

Je kunt via de website naarameland.com een vakantie boeken op Ameland. Hierbij heb je de keuze uit ruim 50 verschillende vakantiewoningen die voor het gemak zijn voorzien van luxe voorzieningen. Daarnaast is het uitzicht vanuit de vakantiewoningen ook fenomenaal. Kies zelf jouw locatie en accommodatie uit via de website.

Je kunt al een vakantie boeken vanaf 2 tot 20 personen via Metz verhuur. Neem snel een kijkje op de website om de beschikbare huisjes op Ameland te bekijken. Als je van plan bent om een vakantie te boeken is het verstandig om dit snel te doen aangezien veel vakantiewoningen al zijn gereserveerd voor het volgende jaar.

Luxe villa's en bungalows