Wanneer u gebruik maakt van Excel 2010 om data in te verzamelen, is het programma Powerpivot voor Excel 2010 een welkome aanvulling. U kunt hier oneindig veel data in verzamelen, indien gewenst uit meerdere bronnen. De verzamelde data (bijvoorbeeld gegevens over bestellingen in uw webwinkel) kunt u combineren met algemene marktcijfers, op basis waarvan voorspellingen kunnen worden gedaan voor uw toekomstige verkopen. Business intelligence met Powerpivot.

Data analyse kwalitatief onderzoek

De uitkomsten van een analyse middels Powerpivot voor Excel 2010 zijn grafisch overzichtelijk. U kunt desgewenst handige dashboards instellen die u in één oogopslag de resultaten voorschotelen waar u naar op zoek was. Powerpivot werkt ontzettend snel, waardoor u vaak binnen korte tijd uw miljoenen rijen aan data geanalyseerd heeft. Het is mogelijk om meerdere dashboards aan te maken, zodat elke afdeling de benodigde data voor zich heeft. U begrijpt dat inkopers op zoek zijn naar hele andere data dan marketeers. Met Powerpivot voor Excel 2010 is dit onderscheid zeker mogelijk.

Wilt u ook structuur aanbrengen in een heleboel ongeordende data, neem dan contact op met Black Brick. Wij weten veel over de toepassingsmogelijkheden van Powerpivot in Excel 2010. Wij kunnen uw onderneming op gang helpen, en uitleggen hoe jullie zelf gegevens kunnen analyseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Powerpivot voor uw onderneming, neem dan gerust eens contact op. Alle data die u de afgelopen tijd verzameld heeft, zal geen geheimen meer voor u hebben. U heeft ten alle tijden het gewenste overzicht!