In Nederland worden er steeds specifieker accommodaties voor de consument bedacht. Zo zijn er tegenwoordig ook seniorencampings, die helemaal gericht zijn op de senior. Zo is mijn vader afgelopen jaar naar een senioren camping in het mooie Overijssel geweest. Het was naast een zeer rustige camping ook zeer geschikt voor de zeer sportieve senior. Een camping dat dus voor elke senior zeer geschikt is.

Camping met een ruime keuze aan accommodaties

De camping is aangelegd in een zeer parkachtig gebied. Het park biedt op zijn 5,5 hectare vindt u 175 plaatsen, waarvan er 110 plaatsen toeristisch zijn. U heeft dus alle ruimte te-midden van de eveneens zeer ruime natuur. U kunt  op de camping terecht met uw eigen tent en/of caravan. Maar wilt u iets meer luxe, dan biedt de camping nog andere accommodaties aan voor de senior, namelijk een luxe 6-persoon stacaravan, waarin u met uw seniorenvrienden een caravan kunt delen, een trekkershut, een vakantiehut en een vakantiebungalow. Al met al een een ruim aanbod aan accommodaties.

Bent u een senior en wilt u een vakantie heerlijk dichtbij huis? Een camping waar u helemaal tot rust komt tot senior, maar waar je als actieve senior ook gewoon aan uw trekken komt? Dan is seniorencamping Overijssel echt iets voor u!