Het is december en al die fijne feestdagen staan weer voor de deur. Dat is een tijd om samen weer tot bezinning te komen en dit met elkaar te gaan vieren. Dit doe je samen met je familie en vrienden, maar misschien wel het belangrijkste zijn op dat moment je collega’s. Uiteraard is familie en vrienden ook van een heel erg groot belang, maar wees eens eerlijk: Zie jij je vrienden op een normale week meer dan je collega’s? Waarschijnlijk is je antwoord; Nee en kun je rustig het einde van dit blog lezen.

Catering Apeldoorn

Dit vonden ze bij mij op kantoor ook en werd er een gezellig kerstdiner georganiseerd. Tevens is dit de weg om elkaar ook buiten de werkuren beter te leren kennen en erachter komen wie er achter die administratiepersoon of marketingmedewerker zit. Door een goed diner is het naast het lekkere eten ook nog eens goed voor de saamhorigheid. Zo hebben ze bij ons op kantoor een catering Apeldoorn gevraagd dit te verzorgen. Ze kwamen langs, brachten het eten perfect op en kwamen het natijd ook nog eens zo weer ophalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit catering bedrijf? Kijk dan eens op hun website. Naast de kerstdiners verzorgen ze uiteraard ook normale catering bij feesten en partijen.