CE-markering zorgt ervoor dat u met uw bedrijf producten of machines kunt laten certificeren. Dit zorg ervoor dat uw bedrijf zich veiliger voor kan doen en dus de medewerkers een veiliger en fijner gevoel geven om te werken in bepaalde situaties en met bepaalde machines.

Een analyse laten opstellen

Daarnaast hebben we een risico analyse laten maken voor ons bedrijf. Het is handig dat er, wanneer er een noodgeval plaatsvind, duidelijk is wat er van iedereen verwacht wordt, zodat de situatie in de meeste gevallen het niet erger wordt. Het kan toch nooit verkeerd vallen dat er een keer ‘extra’ naar uw bedrijf gekeken wordt. Dit kun je als bedrijf zijne laten keuren door verschillen bedrijven die hierin gespecialiseerd en , daar komt hij weer, gecertificeerd voor zijn. Één zo’n keuring kan al vele fouten voorkomen, want voorkomen is echt beter dan genezen.

CE-keuring

Dit zelfde geldt uiteraar ook voor een CE-keuring. Dit kun je laten doen door gecertificeerde bedrijven. Zij kijken of de producten of machines wel aan bepaalde eizen voldoen, zodat ze het CE markering verdienen en ook krijgen. Dit zal daarna meerder voordelen opleveren, omdat klanten jou meer vertrouwen in jou bedrijven hebben. Heeft u interesse? Of wilt u meer weten? Klik dan op de link die in dit blog geplaatst zijn.