In bedrijven wordt er gebruik gemaakt van verschillende communicatiemiddelen. Denk maar aan e-mail, faxen, telefoon, chats en ga zo maar door. Binnen een bedrijf is de interne maar ook de externe communicatie erg belangrijk. Er zijn een aantal hulpmiddelen om dit te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan fax servers of een ERP systeem.

Hoewel de inkomende fysieke post van de meeste bedrijven steeds minder wordt in verband met het digitale tijdperk. Is het nu mogelijk om de post te digitaliseren. Ook kan de reguliere fax verstuurd worden via een computer waardoor er geen documenten meer gescand hoeven te worden.

Wat zijn  de voordelen van een Fax Server:

  • Vanaf uw PC faxen versturen en ontvangen
  • Alle in- en uitgaande faxen worden automatisch opgeslagen in een database
  • Faxen worden rechtstreeks naar de juiste personen gemaild
  • Lage verbruikskosten

Wilt u meer informatie over een fax-server ga dan naar eens naar de website van Infominds. InfoMinds helpt organisaties bij het automatiseren van documentbeheer waardoor aanmaken, raadplegen, wijzigen en routeren van documenten efficiënter en sneller plaatsvindt. Wij zijn specialist op het gebied van Fax Server systemen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor je bedrijf. Er kan namelijk genoeg winst behaald worden als alle communicatie stromen op orde zijn