Uit het kwalitatief onderzoek dat u opgezet heeft, is veel data gekomen. Deze data heeft u bijvoorbeeld in spreadsheets of andere programma’s klaarstaan om er vervolgens data analyse op los te laten. Met data analyse kunt u relaties blootleggen tussen de gegevens die u verzameld heeft. Het is hierbij ook mogelijk om data uit externe bronnen te gebruiken bij uw data analyse. Hiervoor heeft u echter wel behoefte aan krachtige software met een groot rekenvermogen. Op die manier kunt u namelijk snel data analyse voor kwalitatief onderzoek uitvoeren en de resultaten interpreteren.

Juist hier komt Black Brick in beeld. Black Brick is een software ontwikkelaar die software kan ontwikkelen voor uw bedrijf. Deze software kunt u gebruiken voor het loslaten van data analyse op kwalitatief onderzoek. Uiteraard krijgt u software voorgeschoteld die goed bruikbaar is voor uw onderneming. U werkt met een prototype, vaak al na tien werkdagen. Ondertussen wordt binnen Black Brick doorgewerkt aan de verdere ontwikkeling van uw software, onder andere op basis van uw ervaringen.

Als u interesse heeft in het laten ontwikkelen van een krachtig prototype voor data analyse bij kwalitatief onderzoek, dan is het aan te raden contact op te nemen met Black Brick. U profiteert dan van snelle ontwikkeltrajecten en kostenbesparingen voor uw bedrijf. U kunt snel aan de slag met het analyseren van data, wat leidt tot heldere inzichten en betere prestaties voor uw onderneming in de nabije toekomst.