Powerpivot is een programma dat gebruikt wordt om data te analyseren. Met dit programma kunt u binnen Microsoft Excel werken. Powerpivot voor Excel 2010 maakt het mogelijk om informatie te bekijken en te analyseren, en hier vervolgens rapportages van te maken. Alle analysefuncties waarover Excel beschikt, zijn bruikbaar in Powerpivot. Het is tevens mogelijk om gegevens uit externe databronnen te verwerken met Powerpivot voor Excel 2010.

Powerpivot voor Excel

Powerpivot heeft een enorme rekenkracht, wat inhoudt dat enorme hoeveelheden data binnen korte tijd omgezet kunnen worden in informatie met een betekenis. Heeft u tekstbestanden met data, rapportages met data, spreadsheets en zakelijke databases? Met Powerpivot voor Excel 2010 is het allemaal met elkaar te combineren op een dusdanige manier dat er voor u zinvolle en waardvolle informatie uit naar voren komt.

Black Brick is een onderneming die veel weet van Powerpivot en de toepassingsmogelijkheden hiervan. Als uw onderneming zoekt naar correcte en real-time data, dan is Powerpivot voor Excel 2010 zeker wat voor u. Er kunnen dashboards ingericht worden voor elke afdeling, bijvoorbeeld de inkoopafdeling, verkoopafdeling en marketingafdeling. Op deze dashboards wordt alleen de informatie weergegeven waar op dat moment behoefte aan is.
Bent u op zoek naar een tool om grote sets data snel inzichtelijk te krijgen, dan is Powerpivot voor Excel 2010 het programma voor u. Data kan uit diverse bronnen gehaald worden om vervolgens met elkaar gecombineerd te worden. Met als eindresultaat altijd bruikbare data voor uw onderneming. Laat u door Black Brick informeren over de mogelijkheden van Powerpivot.