Na een succesvol optreden in maart van 2013 speelt de Utrechtse coverband & feestband Day Out voor de tweede keer in het bekende muziekcafe De Paap in Den Haag. Het optreden gaat plaatsvinden op 8 maart 2014. Naar verwachting zullen weer grote getalen fans op opdagen om het concert van deze populaire coverband bij te wonen.

De Paap

Muziekcafe De Paap is een van de bekendste podiums voor coverbands en feestbands van Nederland. Al enkele tientallen jaren spelen er meerdere keren per week bands op het podium van dit cafe. Vele bekende grote Nederlandse bands zijn hier ooit begonnen. Enkele malen per week programmeert De Paap bands. De meeste coverbands en feestbands, maar ook bands met eigen werk staan regelmatig op het podium. De Paap is een verzamelplaats voor muzikanten en geïnteresseerden in muziek. Het is dan ook op de meeste avonden een druk bezocht cafe

Day Out

Day out is een coverband en feestband uit het midden van het land die inmiddels ruim vier jaar bestaat. Na een periode van zoeken naar de juiste muzikanten, de juiste sound en de juiste show heeft de band zich sinds 2 jaar helemaal gevonden en worden ze veel gevraagd voor optreden bij bruiloften, tentfeesten, kroegen, personeelsfeesten en kroegen. Day Out bestaat uit 6 ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek. Hun optredens worden gekenmerkt door een hoog niveau van energie, veel interactie met het publiek, een strakke begeleiding door de band en een hoop plezier. Afgelopen jaar was een succesvol jaar voor de feestband, met vele optredens en aandacht in de pers. Ze verwachten dat deze lijn in 2014 wordt doorgezet.

Day Out gaat binnenkort weer de studio in om nieuwe demo’s te luisteren die weer te beluisteren zijn op hun, onlangs volledig vernieuwde, website.