Als u in het bezit bent van een beamer dan is het handig om de beamer netjes op te bergen. U wilt immers niet uw beamer in het midden van de woonkamer op een tafeltje laten staan. Met een beamerbeugel kunt u uw beamer gemakkelijk wegwerken. Er zijn verschillende soorten beamerbeugels die u kunt gebruiken. Zo kunt u ervoor kiezen om de beamer aan de wand of het plafond te bevestigen met een beamerbeugel.

Bij Beamerbeugels.com vindt u verschillende soorten beamerbeugels. Of u nu op zoek bent naar een beamertafel, beamerlift of specifieke beamerbeugel, de kans is groot aanwezig dat u slaagt bij Beamerbeugels.com. U heeft al een beamerbeugel vanaf 23,50 euro. Beamerbeugels.com is dé beamer specialist van Nederland en Belgie. U kunt bij ons ook terecht voor beamers, projectieschermen en andere accessoires. Neem snel een kijkje op de webwinkel om het complete assortiment te bekijken.

Kom langs in onze showroom

Naast de webwinkels kunt u ook uw beamer accessoires bekijken en kopen in onze showroom. De showroom in Utrecht is geopend van maandag tot zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u naast het bekijken van alle beamerbeugels en accessoires ook vrijblijvend advies op maat krijgen van onze specialisten. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent! Neem snel een kijkje op Beamerbeugels.com om het adres van onze showroom te vinden.