Wilt u ook een kwalitatieve en unieke Tiffany lamp voordelig online aanschaffen? Kunt u maar niet die ene Tiffany lamp vinden die volledig voldoet aan uw smaak en wensen? Zoek niet verder en neem eens een kijkje in het assortiment van tiffanylampen24.nl. Uw wensen als klant staan bij ons centraal. Daarom kiezen wij ervoor om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. Verder geven wij u 2 jaar garantie op de door u bestelde artikelen. U mag te allen tijde de door u bestelde artikelen binnen veertien dagen kosteloos retourneren.

Tiffany lampen showroom

U hoeft hier geen reden voor op te geven, al is het wel fijn voor ons om te weten wat er niet bevalt aan het artikel. Dit helpt ons om onze service nog verder te optimaliseren. U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom die maar liefst 150 m2 beslaat. Wilt u eerst uw Tiffany lamp vrijblijvend op zicht zonder vooraf te moeten betalen, dan kiest u bij ons voor de mogelijkheid van achteraf betalen. Uw bestelling wordt met de grootste zorg verzonden en getransporteerd door onze transport partner DHL.

Als u nu besluit een Tiffany lamp te kopen via Tiffanylampen24.nl dan krijgt u tevens 20% extra korting op uw online aankoop! Neem snel een kijkje op Tiffanylampen24.nl om alle Tiffany lampen te bekijken.