Uw ideale partner in e fulfillment of fulfillment is dit bedrijf. Zij zijn erg onderscheidend en zorgen ervoor dat zij hun afspraken na komen.In een rap tempo blijft het aantal webshops toenemen. Hoe gaat de logistiek van u bedrijf hier mee om? U kunt zich beter volledig concentreren op uw winkel en website. Uw kennis zit namelijk dáár: het verkopen via internet. Dit bedrijf regelt alle E fulfillment goed, correct en professioneel. Dit betekent dat de logistieke afhandeling van al uw webwinkel orders in vertrouwde en voortvarende handen is. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de slag met andere belangrijke zaken.

Wat houd precies het E fulfillment bij packstore in? Eigenlijk slaan ze de goederen op in vaste magazijnlocaties. Hierna voeren ze een controle op de aantallen en kwaliteit. Ook verzorgen ze de transport en houden ze de voorraadhoogtes bij. Dit doen ze per artikel. Orderpicking is ook een belangrijk onderdeel hiervan. Het lossen van goederen is één van de dingen die dagelijks gebeuren. Hierbij zitten ook de retourafhandelingen inbegrepen.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat dit allemaal voor u regelt en wilt u een bedrijf dat zijn afspraken goed na komt en al jou wensen vervult? Dan is dit het bedrijf waar u al lang naar opzoek bent.