Metaaldetectors voor particulieren

Detectordirect is de perfecte webshop voor hobbyisten. Je vind er metaaldetectors van onder andere A-merken als Garrett, Teknetics, Fisher en Whites. Er is voldoende keus voor zowel beginners als voor de gevorderde detector zoeker en ook voor accessoires kunt u bij hen terecht. Mocht u moeite hebben met de keuze van detector kunt u contact opnemen met de experts van Detectordirect.nl, zij helpen u graag met uw beslissing. Naast bestellen in de webshop is er ook de optie om langs te gaan bij een van de vestigingen met showroom.

Metaaldetectors voor de zakelijke markt

De Core business van Detectordirect.nl is de advisering over Geofysische 3D detectors, longrange locators en andere specialistische detectiesystemen. Ze zijn gecertificeerd OKM dealer en kunnen meer voor u betekenen dan alleen de levering van goederen. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u veel vertellen over de metaaldetectors en kunnen zij bovendien bepaalde processen, zoals de export van detectors naar het buiteland, uit handen nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare metaaldetector leverancier met een groot assortiment, waarvan de service verder reikt dan de voordeur? Kies dan voor de metaaldetectors van Detectordirect.nl.

De voordelen van het kopen bij Detectordirect

Bij Detectordirect kun je rekenen op persoonlijk contact en betrouwbaar advies, wel zo fijn als u moeite hebt bij het maken een keuze. Omdat Detectordirect alle producten op voorraad heeft hoeft u ook nooit lang te wachten op uw metaaldetector, op werkdagen voor 15:00 betekend morgen in huis! En voor bestellingen vanaf 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Klanttevredenheid staat bij detectordirect zeer hoog in het vaandel, waardoor u verzekerd bent van een prettig verloop van de bestelling en uiteraard kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige metaaldetector.