Dit is de naam van de net begonnen winkelketen die in Nederland is vertegenwoordigd met 4 vestigingen. Om spullen van deze winkel te kopen zul je wel een bezoek aan de winkel moeten brengen want over een online New Yorker shop beschikt de winkelketen nog niet. Als het idee van de winkelketen aan lijkt te slaan kun je misschien in het vervolg wel terecht op het internet om spullen van deze winkelketen te bestellen.

Ruim aanbod

Dit is de naam van de net begonnen winkelketen die in Nederland is vertegenwoordigd met 4 vestigingen. Om spullen van deze winkel te kopen zul je wel een bezoek aan de winkel moeten brengen want over een online New Yorker shop beschikt de winkelketen nog niet. Als het idee van de winkelketen aan lijkt te slaan kun je misschien in het vervolg wel terecht op het internet om spullen van deze winkelketen te bestellen.

Prijs

De reden dat de New York Fashion Store denkt te gaan slagen is de prijs die zij vragen voor hun spullen. In de meeste gevallen betaal je vrij weinig geld voor de kledingstukken die je van plan bent om aan te schaffen. Helemaal in de begin periode waarin de New York Fashion Store door flinke kortingen een klantenkring op wilt bouwen. Je krijgt op sommige artikelen tot wel 50% korting en kunt zo flink wat kledingsstukken kopen van jouw kledingbudget.

Aanbod New Yorker Fashion store

De New York Fashion Store heeft een zeer breed aanbod als het om de kleding gaat. Het is wel een winkelketen die enkel en alleen op vrouwen gericht is. Je kunt bij de New York Fashion Store ook terecht voor de aankoop van schoenen variërend van laarzen en sneakers tot ballerina schoenen.  Ook in het broeken gedeelte heb je een ruime keus omdat je kan kiezen tussen broeken, leggings en treggings. Je kunt ook nog kiezen voor andere kleding als jurken & rokken, truien & vesten, tops & tunieken en blazers & jassen.