De sloperij in Den Haag of Rotterdam is een plaats waar jij je auto heen kunt brengen als deze erg beschadigd is geraakt bij een ongeluk. Als je zelf geen verstand hebt van het slopen van auto’s kun je dit ook maar beter aan anderen overlaten en dus de hulp van een sloperij inroepen. Zij kunnen de auto vaak ook op komen halen in Den Haag of Rotterdam als je bijvoorbeeld niet meer over de weg mag met deze auto. Maar je kunt niet alleen met auto’s terecht bij een sloperij want vaak nemen zij ook nog wel scooters of brommers in. En ook deze vervoersmiddelen kunnen je nog wat geld op leveren, maar wel minder als een auto natuurlijk in Den Haag of Rotterdam.

Als je een schade scooter of brommer hebt kun je die dus ook aanbieden aan een sloopbedrijf in Den Haag of Rotterdam. Je moet dan wel enkele gegevens doorgeven aan het sloopbedrijf. Je kunt ook foto’s door sturen aan de sloperij in Den Haag of Rotterdam zodat zij in kunnen schatten wat voor vergoeding zij jou willen geven. De gegevens die je moet doorgeven zijn de volgende gegevens:

  1. NAW gegevens
  2. Bouwjaar
  3. Kenteken (blauw of geel)
  4. Merk
  5. Type
  6. Technische gebreken of mankementen

De auto’s of andere vervoersmiddelen die je naar de sloperij brengt in Den Haag of Rotterdam leveren je dus wel degelijk nog wat geld op. Dat is mogelijk omdat de sloperij de onderdelen uit jouw kapotte vervoersmiddel haalt. Die bieden zij opnieuw te koop aan als deze nog werken en zo verdienen zij dus hun geld. De onderdelen zijn vaak nog wel wat geld waard en daarom betalen ze je een kleine vergoeding voor jouw kapotte vervoersmiddel in Den Haag of Rotterdam.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230