Bent u een ZZP’er en vindt u het maar niks om de boekhouding bij te houden? U kunt de boekhouding dan volledig uit handen geven aan een ZZP administratiekantoor. De ZZP-brigade staat voor u klaar. ZZP-brigade heeft een administratiekantoor in Veenendaal en is er speciaal voor de ZZP’ers.

De mogelijkheden bij ZZP-brigade

Bij de ZZP-brigade hebben ze vaste pakketten samengesteld. U weet zo van te voren precies waar u aan toe bent en komt dan niet voor verassingen te staan achteraf. Er zijn verschillende pakketten, zodat er altijd een pakket tussen zit voor uw budget. De ZZP-brigade kan u helpen bij de administratie, jaarrekeningen, belastingaangiften en bij financiële dienstverlening. Bij de ZZP-brigade profiteert u van veel voordelen. Zo zijn zij volledig ingericht op uw bedrijfssituatie en handelen zij de zaken op een professionele, vakkundige en vlotte wijze af.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij de ZZP-brigade? Ga dan direct naar de site voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact op met de brigade. Ook kunt u op de site een vrijblijvende offerte aanvragen en zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De ZZP-brigade staat graag voor u klaar en neemt de boekhouding uit handen.