Kinderen beleven altijd ontzettend veel plezier aan schommelen. Het geeft hen het gevoel dat ze vliegen, een gevoel van vrijheid, en tegelijkertijd bevordert het het evenwichtsgevoel en het zelfbewustzijn. Nog meer plezier ontstaat wanneer twee of meer kinderen een schommelzitje delen: met een duo-schommel.

Een schommel voor meerdere kinderen biedt de kleintjes de spannende schommelervaring samen met hun vriendjes. Elk schommelzitje dat hiervoor ontworpen is, is zo bedacht dat de kinderen naar elkaar kunnen kijken en met elkaar kunnen praten – en lachen – op de schommel. De schommelframes voor duo-schommels zijn specifiek afgestemd op de hogere belasting.

De keuze aan duo-schommels is groot en ook de gerenommeerde fabrikant Wickey heeft tal van modellen in het assortiment. Dit begint met de schommel in de klassieke gondelvorm waarbij twee kinderen tegenover elkaar zitten. We verkopen ook bevestigingstouwen en schommelframes voor elk schommelzitje – dit zorgt voor maximale veiligheid. De kindervoetjes staan tijdens het schommelen stevig op een daarvoor bestemd platform.
Ook voor speciale duo-schommels, zoals de nestschommel, spelen de juiste schommelframes een grote rol. Nestschommels bieden plek aan drie tot vier kinderen en hebben dus relatief veel vaart. Kinderen houden van dit gevoel, dat ook nog eens in gezelschap beleeft wordt, en kunnen geen genoeg krijgen van een nestschommel.

Alle materialen voor de Wickey duo-schommels, of het nu plastic, metaal of touw is, zijn extreem weer- en UV-bestendig. Dit garandeert een lange levensduur en maximaal plezier voor de kinderen – elke dag, op elk moment. Makkelijker dan met een schommel kunnen kinderen niet worden geprikkeld om buiten te spelen en te ravotten, en met een duo-schommel lukt dit ook twee keer zo goed.