Citroen Sloperij uitermate geschikt voor goedkope Citroen onderdelen

Als je voornemens hebt om jouw sloop auto van de hand te doen dan kun je daar natuurlijk een Citroen sloperij voor inschakelen. Je wilt natuurlijk wel zaken doen met een betrouwbaar sloopbedrijf gespecialiseerd in Citroen dat zijn afspraken nakomt. Je kunt het internet gebruiken om daar de recensies van andere mensen over dit Citroen sloopbedrijf lezen.  Je wilt natuurlijk niet opgelicht worden en jouw sloopauto voor niks van de hand doen terwijl je hier ook nog enkele honderden of duizenden euro’s voor zou kunnen krijgen.

Citroen sloopauto verkopen aan Citroen specialist sloperij

Wanneer jij denkt een betrouwbare sloperij gevonden te hebben dan zal je hen kunnen vragen om de vergoeding voor jouw auto meteen uit te betalen. En geld is niet het enigste wat je van de medewerkers van de Citroen Sloperij overhandigd moet krijgen. Je moet bij verkoop van jouw auto altijd een vrijwaringsbewijs krijgen van de sloopmedewerkers.  Dit is het bewijs waarmee je aan kunt tonen dat je de Citroen niet meer in je bezit hebt. Als je dit aan de verzekering laat zien dan kunnen hoef je geen premie meer aan de verzekering te betalen. De wegenbelasting wordt daarna ook automatisch stopgezet. Zo hou je dus wat geld over per maand wat je eerst aan jouw auto betaalde aan jouw Citroen.

Als je het vrijwaringbewijs hebt ontvangen is dat een bevestiging dat de Citroen niet meer op jouw naam staat. Als er dan ooit nog eens iemand met de Citroen op pad gaat kun jij in ieder geval niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de auto.