Na een hele lange zoektocht ben ik dan eindelijk toch in een geweldige relatie beland. Nadat ik mezelf had ingeschreven voor verschillende online profielensites, meegedaan heb aan speeddating services, heb ik me aangemeld bij een relatiebureau. Dankzij diezelfde relatiebureau heb ik dan eindelijk wel een echte vrouw gevonden die perfect bij mij past. Door middel van dit blog wil ik dan ook mijn tevredenheid met u mededelen.

VAN NET NIET, NAAR PERFECT

Via de online profielensites waar ik mij destijds ingeschreven heb, kwam ik in contact met verschillende, op het uiterlijk afgaande, leuke vrouwen. Regelmatig liep het uit op een date, maar doordat je alleen op het uiterlijk afgaat in eerste instantie, blijkt vaak het innerlijke van diezelfde vrouwen het toch net niet helemaal te zijn. Na wat speurwerk op het internet kwam ik dan uiteindelijk terecht bij een datingbureau. Het werkt niet zoals de normale datingsites, waarbij je op elkaar kan reageren, maar in dit geval krijg je een gesprek (intake) met het bureau zelf. Deze gaat afhankelijk van jouw antwoorden voor jou op zoek naar een geschikte partner. Zij zullen vervolgens de profielen aan elkaar voorstellen, en indien positief, kan er een date volgen.

Lijkt deze manier van daten u iets? Meld u zichzelf dan gelijk aan bij een relatiebureau!