Vorig jaar ben ik naar verschillende hotels in Deventer geweest, een stad dat mij als persoon altijd al heeft aangesproken. Een stad met een rijke geschiedenis, die nog op vele plekken in de stad zijn te vinden. Toch besloot ik om dit jaar is een keer iets heel anders te gaan doen, namelijk een blue cruise in Bodrum. Via mensen uit mijn directe omgeving heb ik gehoord dat dit een hele ervaring is, dus aan mij om deze ervaring zelf mee te gaan maken.

Geweldige ervaring op een boot in het buitenland

Samen met mijn vriendin heb ik een vakantie gevierd in het altijd zonnige Turkije. Al vanaf het moment dat wij de boot opstapte kregen wij het ultieme vakantiegevoel. De sfeer op de boot was zo heerlijk ontspannen, en de schipper was naast het bedreven zijn in zijn vak, ook zeer fantastisch als gastheer. Daarnaast was er een zeer vriendelijke bemanning, en alles was onwerkelijk om ons heen. De boot was voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele en vooral grote hut met eigen badkamer en suite, en daarnaast was er op het boot zowel een binnen- als buiten bar.

Een unieke ervaring om te beleven samen met uw vriend of vriendin, maar daarnaast ook leuk om met de hele familie te doen!