Mijn man en ik zijn vorige maand 15 jaar getrouwd. Om dit te vieren wilde ik hem graag verrassen met een weekend weg. Een compleet verzorgd weekendje weg wel te verstaan. Toch wilde ik nog niet direct een vaste datum prikken zodat we samen konden beslissen wanneer we wilden gaan en wanneer het ons beiden goed uit komt. Daarom besloot ik voor een hotelbon te gaan. Ik besloot een hotelbon te bestellen bij het hotel in Deventer. Zo hadden we als bestemming een mooie plek en hoefden we alleen nog maar een datum te prikken. Nadat ik de hotelbon aan mijn man heb gegeven hebben we vorige week een datum geprikt. Dit ging echt ontzettend snel via de website van het hotel. Ook kregen we als het ware voorrang op een overnachting omdat we al een bon van het hotel hadden. Nadat ik zo’n bon heb besteld wil ik het eigenlijk iedereen aanraden. Een overnachting zo’n vaste datum is te boeken met keuze uit enorm veel hotels. De hotels in Deventer spraken me allemaal enorm aan. Er zijn zowel dure als goedkopere hotels die allemaal de uitstraling van het Hanzestadje voortzetten. Indien je ook graag een weekendje weg cadeau wil geven, raad ik een hotelbon ten zeerste aan!