Een hypotheek afsluiten is waarschijnlijk niet één van de dingen die je in de meeste gevallen niet meer dan 5 keer gaat doen. Veel mensen vinden het daarom lastig om te snappen welke hypotheek ze moeten kiezen. Er zijn erg veel verschillende soorten hypotheken. Daarnaast komen er nog veel meer onderdelen bij kijken, denk aan de hypotheekrenteaftrek en levensverzekeringen bijvoorbeeld. De hypotheekrente is de rente die men moet betalen over de hypothecaire lening.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de hoge school in Amsterdam. Ik heb hier op kamers gezeten 4 jaar. Dit allemaal heeft me erg veel geld gekost en ik heb nu weinig geld om andere dingen te doen.

Ik heb een baan aangeboden gekregen in de buurt van Amsterdam. Ik zou graag mijn eerste huis willen kopen in de buurt van Amsterdam. Maar dit duurt nog even omdat ik nu nog niet genoeg genoeg geld heb om mijn nieuwe huis te kopen. Daarom wil ik een nieuwe hypotheek afsluiten. Ik ben erg opzoek geweest om een hypotheek af te sluiten maar ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben op internet gaan zoeken naar een bedrijf dat mij hierin advies zou kunnen geven. Ik kwam uit bij dit bedrijf en sprak mij meteen aan. Ik heb informatie opgevraagd en voor de rest hebben zij mij geholpen met heel het proces.