Deze camping in Overijssel is een kleinschalige camping, midden tussen de natuur van Overrijsel en is geschikt voor zowel jong als oud! 

Dit is een kleinschalige camping voor zowel jonge als oude gezinnen. Zij beschikken over WiFi over de gehele camping. Ze hebben een apart peuter- en kleuterbad. Daarbij hebben ze een verwarmd zwembad voor het geval het erg koud kan zijn in Nederland in de zomer. De gehele camping is autovrij dus u en uw kinderen hoeven niet bang te zijn dat er de hele dag auto’s over de camping rijden. Deze camping ligt erg gelegen. Het zit overal dichtbij en je kan volop genieten van de natuur waarin u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen.
 

Deze camping in Overijssel is een kleinschalige camping en is een gezellige ruim opgezette gezinscamping. Pittoresk en centraal gelegen in het adembenemende Overijssel, nabij Ommen, Hellendoorn, Lemele, Dalfsen en de Sallandse Heuvelrug. Dit is erg fijn omdat je tijdens je vakantie niet verbonden bent aan 1 stad of dorp. Je kan er lekker op uit trekken.

De camping is voorzien van mooie toeristische autovrije velden. Camping Heidepark in Overijssel biedt een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- kleuterbad. Elk weekend kunt u genieten van een recreatieprogramma. Ook is er een dierenweide waar u met uw kinderen de dieren rustig kunt voeren en genieten van het mooie uitzicht. Direct achter de camping ligt Zwembad Heidepark, een natuurbad met ligweide, zandstranden en speelterrein voor de kinderen.