Projectieschermen.com is dé beamer,- en projectiescherm specialist van Nederland en België. Projectieschermen.com voorziet bedrijven, scholen, overheden en particulieren al jaren van een projectiescherm op maat. U kunt naast een projectiescherm op maat ook bij ons terecht voor een elektrisch projectiescherm, handbediend projectiescherm, mobiel projectiescherm of een frame projectiescherm. Indien gewenst geven wij u graag telefonisch of per e-mail een advies op maat. U kunt ook langskomen in onze showroom in midden Nederland.

Soorten projectieschermen

Projectieschermen.com heeft het grootste assortiment in projectieschermen en voorziet u graag van een advies op maat. Een elektrisch projectiescherm is bijvoorbeeld erg handig omdat u met een afstandbediening of wandschakelaar gemakkelijk het projectiescherm kunt in-of uitrollen. Het elektrische projectiescherm is overigens al beschikbaar vanaf 169 euro! Als u liever wat minder wilt betalen dan komt u al snel uit bij het handbediende projectiescherm. Dit scherm is net zo functioneel als het elektrische projectiescherm alleen moet met de hand worden in-en uitgerold. U kunt een handbediend projectiescherm kopen via Projectieschermen.com vanaf 69 euro.

Advies op maat

Naast het leveren van verschillende soorten projectieschermen kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een beamer, beamerbeugel, beamerlamp of andere accessoires. U bent in onze showroom van harte welkom voor een geheel vrijblijvend advies op maat. Daarnaast kunt u natuurlijk de verschillende projectieschermen met eigen ogen bekijken. Wilt u online een projectiescherm kopen? Bestel via de webwinkel en ontvang binnen 24-48 uur het bestelde projectiescherm via de post. Betalen kan gemakkelijk en snel via een iDeal betaling of overboeking. Indien gewenst kunt u ook op rekening achteraf betalen.