Weerbaarheid is niet iets wat iedereen van nature in zich heeft, maar u kunt dit zeker trainen! Weerbaarheid betekend dat je voor jezelf kunt opkomen wanneer dit nodig is. Heeft u hier momenteel moeite mee en bent u op zoek naar een manier om dit te kunnen verbeteren? Dan kunt u ervoor kiezen om een weerbaarheidstraining te gaan volgen. Voor zo’n weerbaarheidstraining bent u bij de Weerbaarheidsacademie aan het juiste adres. De medewerkers van de academie kunnen met u aan de slag gaan en u helpen om uw weerbaar te maken. 

Trainingen

Naast de weerbaarheidstraining biedt de academie ook nog een aantal andere trainingen aan die u zou kunnen volgen. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig last van stress en wilt u hier mee leren omgaan? Ook dan kunt u bij de Weerbaarheidsacademie een training volgen om dit te leren. Daarnaast hebben zij ook een speciale training ontwikkeld die erop is gericht om u te leren hoe u het best met agressie kunt omgaan.

Meer informatie

Klik hier als u graag meer te weten komen over de Weerbaarheidsacademie en alle trainingen die zij aanbieden. Op de website kunt u op uw gemak alle trainingen bekijken die de academie aanbiedt. Hier vindt u tevens het telefoonnummer dat u kunt gebruiken indien u graag contact op wilt nemen.