Heeft u een boerderij of een huis waarbij u veel afvalresten heeft van uw dieren die u niet kwijt kunt? Dit is hét bedrijf die dit voor u van A tot Z regelt. Zij komen langs en nemen al uw mest mee en zorgen ervoor dat u daar verder geen last meer van hebt. Zij regelen voor u het totale plaatje met betrekking tot mestafvoer. U kunt bij hun terecht voor het ophalen van de mest uit uw  mestput of mestplaat, het huren van een mest container. Wij doen dit door geheel Nederland en al vanaf één paard!

Eigen ervaring

Afgelopen jaar heb ik 10 paarden aangeschaft. Het is de bedoeling dat deze worden getraind als ren paarden. Voor deze paarden heb ik een hele nieuwe schuur moeten bouwen. Hun ren gebied is erg groot. Dit moet ook wel omdat het best veel paarden zijn. Onze boerderij heeft daarom nu weinig ruimte om alles op te slaan wat met deze paarden te maken heeft. Ik heb daarom een speciale plek gemaakt voor het mest van deze paarden. Mijn paardenmest wordt afgevoerd met een grote vrachtwagen.

Het enige probleem is dat ik de mest wel kwijt moet omdat ik daar geen plek voor heb. Ik heb daarom goed gezocht op internet en ik ben op dit bedrijf gekomen. Sinds 3 maanden wordt nu elke week de mest op gehaald en weg gebracht. Dit wordt in een mestcontainer gegooid.