Vlaggenmast en de garantie daarop is een relevante vraag die je krijgt op het moment dat je een vlagenmast gaat kopen. Allereerst dien je te zorgen voor een gedegen verkoper. Vermijdt louche bedrijven die stunten met bijna niet te geloven kortingen. Een vlaggenmast is en blijft een dure investering, houdt daar dus rekening mee. Er is een oud gezegde, je krijgt waarvoor je betaald. Dit is bij een vlaggenmast zeker het geval. Kies je voor een extreme laag geprijsde vlaggenmast dan krijg je waarschijnlijk een mast van een extreem lage prijs. Niet alleen de aankoop van een vlaggenmast is een belangrijke zaak. Ook na de aankoop dien je zeker te kunnen zien van een gedegen garantie beleid. Elke gerespecteerde verkoper zal een bepaalde mate van garantie aanbieden. Ofwel een jaar fabrieksgarantie ofwel de mogelijkheid tot het afsluiten van een extra garantie.

 

Vlaggenmast en de garantievoorwaarden

Zoals gezegd heeft elke gerespecteerde vlaggenmasten fabrikant of verkoper een goed garantiebeleid. Toch is het verstandig om de voorwaarden van deze garantie op te vragen alvorens je tot verkoop over gaat. Vraag naar specifieke details of gebreken in de voorwaarden. Je wilt niet met een vlaggenmast zitten die niet goed verzekerd is. Besef ook goed dat wanneer je online een vlaggenmast koopt er alleen garantie zit op nieuwe masten. Koop je een tweedehands mast dan hoef je niet te rekenen op een gedegen garantieregeling. Koop dus nooit masten van een tweede gebruiker. Vraag jouw vlaggenmast verkoper naar alle voorwaarden.

In principe heb je altijd een jaar fabrieksgarantie op een vlaggenmast. Nog belangrijker is dat de Europese Commissie de wettelijke fabrieksgarantie heeft verlengd met een jaar. Ook op de vlaggenmast heb je dus minimaal twee jaar garantie. In het geval je gebruik dient te maken van de garantie wijs dan jouw verkoper op deze voorwaarden. Immers, veel winkeliers proberen klanten te misleiden met deze garantieregelingen. Al met al veel succes met de aankoop van een nieuwe vlaggenmast.