Veel mensen vinden het fijn als ze niet met het openbaar vervoer naar Schiphol hoeven te reizen, maar gewoon gebruik kunnen maken van hun eigen auto. Toch maken de meeste mensen gebruik van het openbaar vervoer, omdat ze ervan uit gaan dat het duurder is om de auto te parkeren op Schiphol dan om een treinkaartje te kopen. In de praktijk vallen de parkeerkosten reuze mee en is het soms nog goedkoper dan een treinkaartje (afhankelijk van de plaats waar u vandaan moet komen). Voordelig parkeren Schiphol is dus heel goed mogelijk.

De voordelen van Schiphol parkeren

Een groot voordeel van Parking Schiphol is dat u niet half Nederland hoeft rond te zeulen met uw bagage. U kunt namelijk bij aankomst uw bagage afgeven bij de ingang van het parkeerterrein. Als u een parkeerplaats hebt gevonden op het parkeerterrein kunt u op uw gemak naar de ingang lopen om uw bagage te halen en op de Shuttle bus te wachten die om de 10 minuten langs komt. Deze shuttle bus is een gratis service van Parking Schiphol. Binnen 5 minuten staat u al op Schiphol. Ook als u geland bent op Schiphol kunt u gebruik maken van deze gratis service. U wordt weer op dezelfde plaats opgehaald als dat u bent afgezet, u hoeft maximaal slechts 10 minuten te wachten.  Als u hier geen gebruik van wilt maken kunt u voor Schiphol valet parking kiezen.

Parking Schiphol is ook beveiligd door camera’s. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw auto weg is als u terug komt. Verder wordt er regelmatig gepatrouilleerd door de bewakers van Parking Schiphol. Uw auto wordt 24 uur, 7 dagen per week in de gaten gehouden.