Vroegen jaren lang met mijn ouders gekampeerd, echt super als je kind bent. Er is een vaak een zwembad, sportfaciliteiten een kids-club enzovoorts. Ruim voldoende faciliteiten om je te vermaken. Ook als volwassenen is kamperen super, je hebt snel aanspraak en geniet vaak van de mooiste plekjes in Europa. Als kind is het vond ik het geweldig om in een tent te slapen maar nu ik volwassen ben wil ik wat meer luxe. Maar een appartement vind ik niks. Toen ben ik op internet gaan surfen en kwam ik er achter dat er een nieuwe trend opkomst is… GLAMPING. Geweldig, ik had er nog nooit van gehoord. Maar afgelopen zomer heb ik het mee mogen maken en het was in een woord geweldig.

Glamping is dus een mix van kamperen en glamour. Gewoon heerlijk luxe kamperen. Ik zal even kort een aantal voordelen opsommen:

  • Een super lekker bed.
  • Fatsoenlijk meubilair
  • Een houten vloer, dus geen zanderige zeiltjes
  • Een ruime keuken
  • Een koelkast voor de biertjes en wijntjes
  • Een nespresso-machine
  • Een heerlijke hangmat

Nou voor mij is dit echt genieten, de luxe van een hotel op een camping. Ik wil niet anders meer en ik heb alweer geboekt voor volgend jaar. Een aanrader en ik adviseer iedereen dit te gaan doen. Weg met de tent!