Wie nog een goedwerkende toestel heeft kiest er vaak voor om een sim only abonnement te nemen. Een sim only abonnement is vele malen goedkoper in vergelijking met het nemen van een normale abonnement. Dit omdat normaal gesproken de prijs van de telefoon in de kosten van de abonnement worden meegenomen, en in geval van sim only betaalt u alleen voor uw verbruik.

Vaak komt het voor dat je opeens een mailing krijgt van je provider en zij je melden dat jij je abonnement moet gaan verlengen. Vaak bieden ze zogenaamde aanbiedingen aan, waar ze je de keuze geven om een nieuw toestel uit te kiezen. Het komt dan wel is voor dat jouw toestel helemaal niet aan vervanging toe is, en jij eigenlijk gewoon je toestel wilt behouden. In dit soort gevallen is het handig om je abonnement op te zeggen, en over te stappen naar een sim only abonnement.

Heeft u los een toestel gekocht of heeft u een goedwerkende toestel maar wilt u binnenkort een abonnement afsluiten? Kijk dan naar de mogelijkheden van een sim only abonnement. Er zijn vele verschillende sim only abonnementen op de markt, dus er is genoeg keuze voor u als consument om voor uzelf de geschikte sim only abonnement te vinden. Bovendien kunt u naast een sim only abonnement ook altijd kiezen voor bijvoorbeeld een abonnement Tele2.