Kickboxen is een nog vrij onbekende sport, maar het is een sport waarbij je mag vechten met handen en voeten. Daarnaast komt de sport bijna altijd negatief in het nieuws, maar toch doen duizenden mensen aan deze sport. Hoe kan dat? Blijkbaar is de sport zo leuk en uitdagend dat al deze sporters het kickboxen blijven uitoefenen, maar vanaf nu kun jij dit ook gratis gaan uitproberen bij Kickboxen Utrecht

Kickboxen uitproberen in Utrecht?

Bij jij een man of vrouw, dik of dun, jong of oud, ervaren of een nieuweling vanaf nu kan iedereen bij ons een gratis proefles volgen. Ook voor de dames onder ons stellen wij ons graag open om eens een kickbox proefles te nemen. Na één proefles zul je merken wat de sport kickboxen eigenlijk inhoudt en wat voor een energie en gevoel het je geeft.

Het is jou kans om het kickboxen te ondervinden in de omgeving Utrecht

Wat is er nu nog mooier dan iets nieuws gratis te mogen uitoefenen? Bij sportacademie The Colosseum in Utrecht bieden ze jou nu de kans om het kickboxen gratis uit te proberen. Via deze website kun je meer informatie vinden over de sport en uiteraard over de gratis proefles. Het is een uitdaging om hier een keer aan mee te doen. Je kunt het altijd een keer proberen, nooit geschoten is altijd mis! Misschien vindt jij natijd kickboxen wel zo’n mooie sport je nooit meer iets anders wilt? Kom dus gewoon een keer langs of lees meer informatie op de dikgedrukte website.