Over ongeveer een maand geven wij ons jaarlijkse grote feest. Hier gaan veel voorbereidingen aan vooraf. We maken al maanden lijsten, met bijvoorbeeld gasten, boodschappen, muziek etc. Voorgaande jaren heb ik altijd gebruik gemaakt van mijn eigen glazen en bekers. Toch merkte ik elke keer weer dat er een paar van mijn glazen sneuvelde op de feesten. Ik vind dat persoonlijk erg zonde en ben op zoek gegaan naar een andere oplossing. Al snel kwam ik bij het idee om plastic bekers en kartonnen bekers te gebruiken. Alleen omdat ik zulke grote aantallen nodig heb, leek het mij erg zonde om ze in een supermarkt te kopen. Ze zijn wel erg goedkoop maar in zulke grote aantallen zou je ze toch ergens anders veel goedkoper moeten kunnen krijgen.

Na wat onderzoek op het internet kwam ik uit bij een webshop die perfect aansluit bij mijn eisen. Ze verkopen hele grote aantallen plastic en kartonnen bekers. Ook krijg je ze voor een erg lage prijs. Daarbij bezorgen ze ze ook nog eens binnen 24 uur bij je thuis.

Ik ben erg tevreden over deze webshop en de service ervan. Als jij ook op zoek bent naar een webshop voor goedkope plastic bekers of kartonnen bekers, in grote partijen, en snel thuisbezorgd, dan zou ik zeker even gaan kijken bij deze webshop.