Het is erg lekker om eens in de zoveel tijd een bezoek te brengen aan de sauna. In een sauna kunt u helemaal ontspannen en tot rust komen. U kunt hier ontsnappen aan het drukke leven. Als u graag naar de sauna in de omgeving van Dordrecht wilt bent u bij Thermen Holiday aan het juiste adres. Hier kunt u tot rust komen in een van de vele sauna’s die Thermen Holiday heeft. De faciliteiten zijn hier geweldig! 

Mogelijkheden

Thermen Holiday beschikt over enorm veel faciliteiten. Zo heeft u hier keuze uit een groot aantal sauna’s. Zij hebben hier zelfs een sauna waar u tevens een film kunt kijken. Daarnaast beschikken zij ook over meerdere zwembaden, zowel binnenbaden als buitenbaden. Ook kunt hier terecht voor allerlei verschillende massages om helemaal te ontspannen. Uiteraard kunt u hier ook uitstekend lunchen of dineren.

Meer informatie

Bent u benieuwd en heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag een impressie van alle faciliteiten van deze wellnes vlakbij Den Haag? Neem dan gauw een keer een kijkje op de website. Hier vindt u een overzicht van de faciliteiten. Via de website kunt u tevens een reservering maken om een keer een dagje te relaxen.