Market intelligence is voor een bedrijf bijzonder belangrijk. Helaas weten veel ondernemers niet wat dit inhoudt. Hetzelfde geld voor Business Intelligence. Beide instrumenten zijn een zeer belangrijk onderdeel voor de slagingskans van uw onderneming. Market Intelligence houdt in het verzamelen van gegevens van de markt waarin u opereert, zoals het koopgedrag van uw (potentiële) klanten en de producten van uw concurrenten.

Deze gegevens worden vastgelegd, geanalyseerd en omgezet in eventuele acties. Op het gebied van Business Intelligence kijkt u naar interne informatie: informatie die in uw bedrijf aanwezig is. Als u Business Intelligence toepast, kunt u veel efficiënter te werk gaan. U analyseert veel sneller de gegevens die in uw bedrijf aanwezig zijn en uw rapportages zijn veel overzichtelijker.

Diverse databronnen worden samengevoegd in één overzicht. Black Brick is een expert op zowel het gebied van Market Intelligence als op het gebied van Business Intelligence. Black Brick heeft jarenlange ervaring en weet hierdoor op voorhand hoe lang er aan een oplossing gewerkt moet worden. Dit heeft als voordeel dat er voor de start van de opdracht al prijsafspraken gemaakt kunnen worden. Geef uzelf een voorsprong op de concurrentie en maak ook gebruik van Business Intelligence en Marketing Intelligence. Neem snel een kijkje op BlackBrick.nl voor meer informatie over het belang van market intelligence.