Het bedrijf Vastgoedframe uit de regio Utrecht is een van de belangrijkste spelers als het gaat om de levering van borden om uw bouwproject te promoten, zogenaamde bouwborden. Dit artikel is gewijd aan Vastgoedframe en de wijze waarop zij hun bouwborden produceren en verkopen.

Ontstaan

Vastgoedframe is enkele jaren gelden ontstaan nadat de eigenaar stopte als mede eigenaar van een ander bedrijf dat bouwborden verkoopt. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en al snel ontstonden de ideeën voor de opzet van een nieuw bedrijf dat marktleider moest worden op het gebied van bouwborden. Na een markt oriëntatie, de keuze van een nieuwe v=naam en het benaderen van de juiste leveranciers was daar Vastgoedframe. Het was enige tijd zoeken naar de juiste formule voor het bedrijf, maar deze is na ruim een jaar gevonden en dat blijkt zijn vruchten af te werpen.

Bouwborden en meer

Vastgoedframe richt zich in basis op de levering en plaatsing van bouwborden. Deze borden zijn gemaakt van aluminium buizen met daar tussen een strak gespannen zeildoek dat kan worden bedrukt met elke gewenste foto of afbeelding. Door de lichtgewicht constructie en het gebruik van PVC doek blijken de bouwborden zeer goed bestendig tegen weersinvloeden en hebben ze een lange levensduur. Dit scheelt in mogelijke schades bij storm en in de afschrijving van de borden. Naast bouwborden levert Vastgoedframe met dezelfde materialen ook reclameborden, makelaarsborden en projectborden. De kwaliteit staat bij alle borden op de eerste plaats.

Onderscheid

Het bedrijf onderscheid zich van zijn concurrenten met name door de snelheid van levering, de onbeperkte mogelijkheden in maatwerk van bouwborden en de zeer klantvriendelijke wijze waarop klanten persoonlijk worden geholpen. Deze ingrediënten zijn de reden voor vele klanten om terug te komen en vaker te bestellen. Vastgoedframe is de enige partij in de markt die zo’n breed assortiment biedt als het gaat om borden van aluminium met zeildoek.

Nevenactiviteiten

De eigenaar van Vastgoedframe heeft naast dit bedrijf ook Kunstframe opgezet dat zich meer richt op het gebruik van de borden en doeken in de particuliere markt. Denk daarbij aan kamerschermen, tuindoeken en room dividers. Deze markt ziet men geleidelijk aan groeien.