Ik ben eenmaal een type die vaak graag het interieur wil veranderen. Het opnieuw inrichten geeft me een kick en veel energie. Hierbij heb ik het niet over allerlei nieuwe meubels, nee de verandering van behang, kleuren, accessoires en het verplaatsen van meubels. Daarom kreeg ik van de buurvrouw de tip om eens gebruik te maken van interieurstickers. Zelf gebruikte ze het ook vaak en ze vond het erg handig wanneer je veel je interieur wilt veranderen. Zo hoef je niet iedere keer overal nieuw behang aan te brengen. Een interieursticker vond ik eerst heel goedkoop in de oren klinken. Daarom besloot ik eerst eens op internet voorbeelden van interieurstickers te bekijken. Daarnaast wilde ik voorbeelden van inrichtingen waarbij interieurstickers aangebracht waren graag zien.

Hiernaar op zoek zag ik de prachtigste inrichtingen waarbij de stickers echt in het interieur op leken te gaan. Ze pasten helemaal bij de inrichting. Naar mate dat ik meer stickers zag, werd ik ook steeds nieuwsgieriger. Ik besloot een aantal interieurstickers te kopen, bijpassend bij de inrichting die in mijn hoofd had. Ik ging aan de slag met het veranderen van de inrichting en plakte de interieurstickers op bijvoorbeeld de kasten om deze ook weer een nieuwe uitstraling te geven.

Ben je ook benieuwd naar welke interieurstickers er zijn? Voor meer informatie kun je ook de website bekijken.