Bij Packstore bent aan bij het juiste bedrijf voor industriële verpakkingen van uw producten tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar industriële verpakkingen voor uw producten en wilt u deze werkzaamheden uitbesteden? Packstore B.V. is uw adres. Zij zijn gespecialiseerd in industriële verpakkingen en kunnen dit voor de laagste prijs aanbieden.

Packstore B.V. is dé oplossing als het gaat om het handmatig (half machinaal is ook mogelijk) verpakken met industriële verpakkingen. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten verpak- , inpak- en ompak werkzaamheden op industrieel gebied. Ook kunnen zij voor u handmatig inpakken van brochures en mailings verzorgen. Door onze uitstekende vakkennis bent u er zeker van dat zij uw opdrachten snel en kwalitatief verwerken. Packstore werkt volgens de kernwaarden: snel, correct en professioneel, en dat allemaal tegen zeer goede tarieven! Bovendien beschikken zij over een heel groot magazijn. Hierdoor kunnen zij u tevens de optie bieden om uw goederen op te slaan. Ook voor een korte periode. Indien gewenst halen zij uw goederen op, en leveren ze ook weer bij u af. Ook het logistieke gedeelte nemen wij u dus uit handen.

De voordelen van industriële verpakkingen bij Packstore B.V.:

  • U profiteert van onze snelle industriële verpakkingen
  • U betaalt een zeer aantrekkelijke prijs
  • U ontvangt een overzichtelijk totaalpakket voor de gewenste werkzaamheden
  • Uw logistiek is bij ons in goede handen. Van a tot z!
  • Zij werken in de avonduren maar ook in het weekend!

Kortom, Zij besparen u veel tijd, geld en denkwerk. Laat hun uw industriële verpakkingen uitvoeren en u ontvangt € 100,- korting op uw eerste order.